Tuesday, August 18

MV 200 - Rose Anna Sui

Updated 3hb September semua collection ini sudah habis terjuallll !!!!!!!


MV 200

Price: RM8


Design Terbaru..........Panas!!!! Panas!!!




Actual Size


Available Color (Based on color bunga)
Red
4 1 units available sold out

Red + Black frame
4 3 units available sold out

Blue
4 2 units available sold out

Cream
8 5 units available sold out

Purple
4 1 units available sold out

Green
4 1 units available sold out


Shop With Masviona... EverGREEN!!

11 comments:

atty's said...

mas kty nak kaler ijau ngn red tau ..nanti confirm kan balik..nak bank in ..ke..

masviona said...

atty:
so kty green n red tuh X 2 kan. Ok nnti mas reserve....dedua set nak amik skali ke?

neezareef said...

cantik2nye mas...juling bijik mata nk pilih..

DYLA said...

kak,
dyla nak yg red black frame satu ngan cream satu. mcm ne nak amik? nak pos ke? duit cenggana? dyla kat UKM jauh tak?

prebetsabu said...

neeza: juling dah? adoi.. hahaaha gi jumpe pkar mata...

dyla: aku tolong jawap bg pihak masviona... area ukm rasanya kita leh jumpe kat memana area bangi.. apapehal, leh email or ym je viona.. dia biasanya online ym 24jam! just drop by ur query

CuTeMiUt78 said...

tahniah viona..
wah melangkah setapak lagi.
eemmm akak minat ngan blue tu.. akak nak booking dulu
nnti britahu akak act no k
akak nak booking color blue ngan purple tu.. nice la

isya said...

rambang mata dibuatnya.. kalo nak booking yg green, cream,blue, red ada lagi tak??

prebetsabu said...
This comment has been removed by the author.
masviona said...

cutemiut:
ok saya book blue + purple utk akak ye. no account saya dh sms dah tuh cimb current account.tq

isya:
semua tuh available lagi isya cumanya nk inform ler yg kaler cream tuh bunga dia ala² coklat sket tau...huhuhu kot ler dlm picca nmpk lain sket kan.
so if nak leh la saya reserve kan ye

isya said...

ok, bole2,bank in a/c CIMB tu ke? brp nak kena byr include postage?

ni email isya ,

norisanawir84@gmail.com

masviona said...

isya:
please check ur email coz saya dah bagi detail kat sana ye if dah buat payment inform saya ye.TQ


Ingin Ketahui Info dan Perkembangan Terkini Masviona? Layari masviona.com